Word lid van Kunst & Kracht

De leukste turnvereniging van Tilburg!

Sporten is gezond, dat weten we allemaal! Turnen is heel goed voor de motorische ontwikkeling. Daarom bieden we de turnsport voor iedereen aan, van jong tot oud.

Turnen kun je bij Kunst & Kracht Tilburg al vanaf 2 jaar. Vanaf 2 jaar bieden we ouder-kind gym aan, vervolgens kleutergym vanaf 4 jaar. Daarna kun je turnen in de recreatie, jong talenten of de recreatie plus lessen of doorstromen naar de wedstrijdgroep.

Je kunt bij Kunst & Kracht niet alleen turnen, maar ook freerunnen en trampolinespringen.

Opgericht
0
Zalen
0
Aantal leden
0 +
Vrijwilligers
0

Turnen bij Kunst & Kracht!

Turnen kan bij Kunst & Kracht volop. Het is de grootste discipline binnen de vereniging en de leslocaties zijn verspreid door heel Tilburg. De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en er zijn zowel meisjes- als jongens lessen en gemengde lessen.

Bij de turnlessen wordt aandacht besteed aan de grondvormen van bewegen zoals springen, zwaaien, duikelen, klimmen en balanceren.

Gratis proeflessen

Proef de sfeer binnen onze club! Volg een gratis proefles en doe gezellig mee!

Je kunt gewoon naar de gewenste les en tijd toegaan en aangeven aan de trainer dat je komt voor een proefles. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.  Wanneer het bevalt kun je je via de website inschrijven voor de gekozen les.

Wanneer het een les betreft waarvoor een wachtlijst bestaat, word je na het volgen van twee proeflessen op de wachtlijst geplaatst. 

Agenda

april 2024
mei 2024
juni 2024
jun 07 - 09 2024

JOKA

juli 2024
Er zijn geen evenementen gevonden

Nieuws