Home » Freerunning

Freerunning

Springen, klimmen, balanceren, zwaaien, hangen en uiteenlopende tricks staan bij Freerunning centraal. Alles waar over gesprongen en gerend kan worden, kan onderdeel uitmaken van een freerunning parcours. De essentie van freerunning is een speelse houding. Iedereen passeert een obstakel op zijn eigen manier en in eigen tempo.

Veelgestelde vragen

De contributie is afhankelijk van de sportdiscipline en het aantal uur dat het lid sport. Klik hier om in het schema te zien wat elk uur kost.

Eventuele wedstrijdkosten zijn niet inbegrepen bij de standaard contributie. Indien van toepassing wordt er buiten de contributie om voor de wedstrijden betaald.

U kunt uw kind of zichzelf uitschrijven door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl . Wanneer u de volledige naam met de lesdag en lestijd vermeldt, is het voldoende.

Verder kunt u per twee maanden opzeggen. U kunt natuurlijk altijd eerder opzeggen dan twee maanden van te voren, geef hierbij wel aan dat u nog langer lid wilt zijn, maar tot een bepaalde datum.

U mag altijd een proefles komen doen, ook wanneer er een wachtrij staat. Dan kunt u kijken of deze les iets voor u is en komt u op de wachtlijst te staan. Wil u dus een keertje mee komen doen, dan hoeft u dus geen e-mailbericht te sturen, maar mag u gewoon de les naar wens binnen komen lopen.

Niks is zo fijn als prettige sportkleding tijdens het sporten. Het beste wat je aan kunt doen is een sportbroekje, een T-shirt met turnschoentjes/binnen schoenen. Wanneer uw kind gaat turnen, is een turnpakje met turnschoentjes zeker aan te raden.

Naast de kleding is een elastiekje in het haar verplicht voor kinderen met lang haar. Daarnaast zijn sieraden verboden.

Onze lessen

GroepDagTijdLocatie
Gemengd 13> jaarDinsdag20:15 – 21:45 uurWest de Salto
Gemengd 11> jaar Dinsdag19:00 – 20:00 uurWest de Salto
Gemengd 7-10 jaar Dinsdag18:00 – 19:00 uurWest de Salto