In het kort:

Is de betrokken en enthousiaste bestuurder, die naast de maandelijkse bijeenkomsten het niet erg vindt ook wat werk mee naar huis te nemen.

Wie ben jij:

Wij verwachten een positieve, integere, enthousiaste en betrokken persoon, die communicatief goed uit de voeten kan en niet te bang is een standpunt in te nemen.

Besturen is verantwoordelijkheid nemen. Daar ben je niet bang voor en je snapt dat niet elke beslissing iedereen zal plezieren.

Wat is er te doen:

Je bent medeverantwoordelijk voor het vaststellen en uitvoeren van het beleid van de vereniging. Jouw stem is belangrijk bij elk bestuursbesluit dat wordt genomen, waarbij je constructief en kritisch meedenkt over alle vraagstukken die voorbij komen.

Maandelijks komt het bestuur (online) bijeen om de lopende zaken te bespreken, en vanzelfsprekend zullen er ook werkzaamheden buiten de vergadering om uitgevoerd moeten worden.

Je aanwezigheid bij sommige clubevenementen of bijeenkomsten buiten de club zal af en toe worden gevraagd, als vertegenwoordiging van het bestuur.

Wat mag je verwachten:

Kunst en Kracht is een vereniging met een rijke historie, enthousiaste vrijwilligers en een zeer belangrijke functie in de Tilburgse maatschappij: mensen gezond houden, mensen bij elkaar brengen en mensen plezier geven; oftewel een prachtige werkomgeving.

Dit betreft een vrijwilligersfunctie en kent dus geen vergoeding, behalve voor gemaakte kosten.

Deze rol vraagt toewijding, en hart voor de club. De vergaderingen kosten ca 2,5 uur per maand, waarnaast je met de overige werkzaamheden ook rekening moet houden met dat aantal uren per maand.

Interesse?

Neem contact op met Michelle Maas: m.maas@kunstenkrachttilburg.nl