Combinatiefunctionaris

Kunst en Kracht heeft momenteel een vacature uitstaan voor een combinatiefunctionaris. Op dit moment wordt deze functie waargenomen door het bestuur. Deze persoon heeft een spilfunctie tussen de gemeente, het onderwijs en de vereniging.  De combinatiefunctionaris voorzitter van de werkgroep recreatie sport, coördinator van de afdeling recreatie sport en dus ook verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe trainers en trainsters binnen deze werkgroep. Daarnaast is de combinatiefunctionaris verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires vanuit bijvoorbeeld de Fontys Sporthogeschool en zet deze projecten op, zoals bijvoorbeeld Social Deal acties en sportimpuls projecten.

Vrijwilligerswerk & Stages

Assisteren
Assisteren bij een turnles is niet alleen erg leerzaam maar ook erg leuk. Bij Kunst en Kracht zijn wij zeer dankbaar voor de vele assistenten bij de lessen. Assistenten krijgen na het volgen van een assistentencursus een vrijwilligersvergoeding. Ook is het mogelijk om door te stromen naar de leider 3 cursus, waarmee je hoofdtrainer kan worden.

Lijkt het je leuk om te assisteren bij een van onze lessen? Laat het dan weten aan je trainer of werkgroep coördinator.

Stage
Het is bij Kunst en Kracht mogelijk om stage te lopen. Dit kan een maatschappelijke stage zijn, maar ook een sport gerelateerde (afstudeer)stage. Neem contact op met de werkgroep coördinatoren voor meer informatie of vraag je trainer wat de mogelijkheden zijn.

Vrijwilligerswerk
Kunst en Kracht kan enkel bestaan door de vele vrijwilligers die de club rijk is. Samen met onze vele vrijwilligers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe helpende handen. Wij horen graag wat je/u kan betekenen voor de vereniging!

Vacatures

Lijkt het je leuk om les te geven bij Kunst en Kracht? Laat het dan aan ons weten en . Mail je CV naar info@kunstenkrachttilburg.nl en motiveer waarom jij ook graag deel uit wil maken van het gezellige K&K-team.

Aangepast sporten

K&K biedt een freerunXtra les aan voor kinderen van 10 t/m 14 jaar die een gedragsproblematiek hebben. Klik hier voor meer informatie.

Huisregels Kunst en Kracht

  • Ben op tijd aanwezig.
  • Vraag je trainer wat de gewenste manier van afmelding is.
  • Indien er nog een les bezig is, wacht je in de kleedkamer.
  • Geen sieraden aan tijdens de les.
  • Turnen mag op blote voeten en turnschoenen.
  • In de turnzaal van het clubhuis mag er geen schoeisel gedragen worden.
  • Voor de wedstrijdgroep is de aanschaf van een wedstrijdturnpakje verplicht;
  • Heb respect voor elkaar en de materialen.
  • Etenswaren zijn niet toegestaan in de zaal.

Proeflessen

Voorafgaand en uitsluitend aan de inschrijving als lid van onze vereniging is het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Dit kunnen twee verschillende lessen zijn. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Voorafgaand aan de les melden bij de hoofdtrainer is voldoende. Ingeval het een les betreft waarvoor een wachtlijst bestaat, is het volgen van twee proeflessen ook mogelijk, alleen volgt daarna het plaatsen van de naam op de wachtlijst. In de periode van de try-out-activiteiten is het mogelijk dat bij sommige lessen geen proeflessen mogelijk zijn. We streven ernaar dat dit zo weinig mogelijk voorkomt. Dit zal op de website worden gemeld.

Wachtlijst

Als een wachtlijst vermeld is bij een les, dan is starten met het wekelijks volgen van de les pas mogelijk zodra er ruimte is. Natuurlijk proberen we de wachtlijst zo klein mogelijk te houden. Met vragen over de wachtlijst kunt u het beste terecht bij de betreffende trainer. In volgorde van de datum van aanmelden en zodra er ruimte is, zal de trainer bellen naar, of een bericht sturen aan, de persoon die bovenaan de wachtlijst staat. De definitieve inschrijving als lid vindt plaats als met het volgen van de les wordt gestart. Als u het inschrijfformulier heeft ingevuld en verstuurd op het moment van het volgen van de proeflessen, dan wordt dit door de ledenadministratie apart gehouden tot het moment van starten met de les. Als u het inschrijfformulier nog niet heeft ingevuld en verstuurd dan ontvangen we dit graag zo snel mogelijk nadat de trainer heeft gemeld dat uw kind bij de les kan komen.

Gedragscode (vrijwillige) medewerkers

Onze zalen

Kaart

Indoor Sportcentrum

Adres:
Heereveldendreef 8
5043 EX Tilburg (Reeshof)

Kaart

Sporthal de Grote Beemd

Adres:
Dalemdreef 21
5035 LZ  Tilburg (Reeshof)

Kaart

Sporthal Bergeijkstraat

Adres:
Bergeijkstraat 18
5043 BC Tilburg (Reeshof)

Kaart

Sporthal Sibeliusstraat

Adres:
Sibeliusstraat 188
5011 JT Tilburg

Kaart

Gymzaal Fatimastraat

Adres:
Fatimastraat 24B
5021 AN Tilburg

Kaart

De Salto

Adres:
Van Maarseveenstraat 105
5042 PK Tilburg

52 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *