K&K Kleding

T-shirts

Ieder nieuw lid mag op vertoon van inschrijving een gratis K&K t-shirt ophalen bij Wilkin Sports (aan de achterkant van de Euroscoop):
Prof. Goossenslaan 28
5022 DM Tilburg
tel: 013-540 02 74

Ook leden die een nieuw shirtje willen aanschaffen kunnen bij Wilkin terecht.

 

Turnpakken

Voor alle turnsters en turners zijn er speciale K&K-turnpakken te koop. Voor officiële wedstrijden is een turnpak (m/v) verplicht. Er zijn verschillende pakjes, afhankelijk van de divisie waar in geturnd wordt. Voor de recreatiegroepen, recreatieplus-groepen en divisie 4/5/6 is het mogelijk om een turnpak te bestellen via www.turnstar.nl.
Voor overige vragen over turnpakjes kunt u terecht bij Marina (m.haumahu@kunstenkrachttilburg.nl)

 

Trainingspakken

Trainingspakken zijn er voor jongens, meisjes, dames en heren.IMG_4118
Dit pak kan worden aangeschaft bij Wilkin Sports (aan de achterkant van de Euroscoop):
Prof. Goossenslaan 28
5022 DM Tilburg
tel: 013-540 02 74

Ze hebben een speciaal K&K rek. Met ook een mooie K&K polo die voor iedereen die dat leuk vindt aan te schaffen is. Zeg dat je van K&K bent en je krijgt ook nog flinke korting op je trainingspak.

Vertrouwenscontactpersoon

Kunst en Kracht heeft twee vertrouwenscontactpersonen. U kunt bij hen terecht voor vertrouwelijke kwesties. Ze zijn onafhankelijk van de leiding en het bestuur, en hebben als taak om mogelijke problemen te bespreken en de juiste route te vinden naar het oplossen van de problemen.

U kunt terecht bij:
Caro Andriessen via c.andriessen@kunstenkrachttilburg.nl of Hans Coolen via h.coolen@kunstenkrachttilburg.nl

Graag uw telefoonnummer vermelden in de mail, dan wordt u z.s.m gebeld.

Gelieve deze personen alleen te bellen of mailen voor vertrouwelijke kwesties. Voor overige vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

K&K vindt dat iedereen een leven lang moet kunnen genieten van sport. Daarom heeft K&K het traject ‘Naar een veiliger sportklimaat’ gevolgd, verzorgd door de KNGU. Samen willen we gewenst gedrag stimuleren, ongewenst gedrag aanpakken en ervoor zorgen dat ieder individu zich veilig en prettig voelt bij K&K.

Combinatiefunctionaris

Kunst en Kracht heeft een combinatiefunctionaris in dienst. Michelle Maas is de contactpersoon tussen de gemeente, het onderwijs en de vereniging. Michelle is voorzitter van de werkgroep recreatie sport, coördinator van de afdeling recreatie sport en dus ook verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe trainers en trainsters binnen deze werkgroep. Daarnaast is de combinatiefunctionaris verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires vanuit bijvoorbeeld de Fontys Sporthogeschool en zet deze projecten op, zoals bijvoorbeeld Social Deal acties en sportimpuls projecten.

Vrijwilligerswerk & Stages

Assisteren
Assisteren bij een turnles is niet alleen erg leerzaam maar ook erg leuk. Bij Kunst en Kracht zijn wij zeer dankbaar voor de vele assistenten bij de lessen. Assistenten krijgen na het volgen van een assistentencursus een vrijwilligersvergoeding. Ook is het mogelijk om door te stromen naar de leider 3 cursus, waarmee je hoofdtrainer kan worden.

Lijkt het je leuk om te assisteren bij een van onze lessen? Laat het dan weten aan je trainer of werkgroep coördinator.

Stage
Het is bij Kunst en Kracht mogelijk om stage te lopen. Dit kan een maatschappelijke stage zijn, maar ook een sport gerelateerde (afstudeer)stage. Neem contact op met de werkgroep coördinatoren voor meer informatie of vraag je trainer wat de mogelijkheden zijn.

Vrijwilligerswerk
Kunst en Kracht kan enkel bestaan door de vele vrijwilligers die de club rijk is. Samen met onze vele vrijwilligers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe helpende handen. Wij horen graag wat je/u kan betekenen voor de vereniging!

Vacatures

Lijkt het je leuk om les te geven bij Kunst en Kracht? Laat het dan weten aan de werkgroep coördinator. Wij bieden zowel structurele lessen als cursussen en clinics in diverse (turn)disciplines.

Mail je CV naar Michelle Maas (m.maas@kunstenkrachttilburg.nl) en motiveer waarom jij ook graag deel uit wil maken van het gezellige K&K-team.

Aangepast sporten

K&K biedt een freerunXtra les aan voor kinderen van 10 t/m 14 jaar die een gedragsproblematiek hebben. Klik hier voor meer informatie.

Huisregels Kunst en Kracht

 • Ben op tijd aanwezig.
 • Vraag je trainer wat de gewenste manier van afmelding is.
 • Indien er nog een les bezig is, wacht je in de kleedkamer.
 • Geen sieraden aan tijdens de les.
 • Turnen mag op blote voeten en turnschoenen.
 • In de turnzaal van het clubhuis mag er geen schoeisel gedragen worden.
 • Voor de wedstrijdgroep is een turnpak(je) verplicht; recreanten mogen ook een turnpak(je) kopen.
 • Heb respect voor elkaar en de materialen.
 • Etenswaren zijn niet toegestaan in de zaal.

Proeflessen

Voorafgaand en uitsluitend aan de inschrijving als lid van onze vereniging is het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Dit kunnen twee verschillende lessen zijn. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Voorafgaand aan de les melden bij de hoofdtrainer is voldoende. Ingeval het een les betreft waarvoor een wachtlijst bestaat, is het volgen van twee proeflessen ook mogelijk, alleen volgt daarna het plaatsen van de naam op de wachtlijst. In de periode van de try-out-activiteiten is het mogelijk dat bij sommige lessen geen proeflessen mogelijk zijn. We streven ernaar dat dit zo weinig mogelijk voorkomt. Dit zal op de website worden gemeld.

Wachtlijst

Als een wachtlijst vermeld is bij een les, dan is starten met het wekelijks volgen van de les pas mogelijk zodra er ruimte is. Natuurlijk proberen we de wachtlijst zo klein mogelijk te houden. Met vragen over de wachtlijst kunt u het beste terecht bij de betreffende trainer. In volgorde van de datum van aanmelden en zodra er ruimte is, zal de trainer bellen naar, of een bericht sturen aan, de persoon die bovenaan de wachtlijst staat. De definitieve inschrijving als lid vindt plaats als met het volgen van de les wordt gestart. Als u het inschrijfformulier heeft ingevuld en verstuurd op het moment van het volgen van de proeflessen, dan wordt dit door de ledenadministratie apart gehouden tot het moment van starten met de les. Als u het inschrijfformulier nog niet heeft ingevuld en verstuurd dan ontvangen we dit graag zo snel mogelijk nadat de trainer heeft gemeld dat uw kind bij de les kan komen.

Gedragscode (vrijwillige) medewerkers

Onze zalen

Kaart

Indoor Sportcentrum

Adres:
Heereveldendreef 8
5043 EX Tilburg (Reeshof)

Kaart

Sporthal de Grote Beemd

Adres:
Dalemdreef 21
5035 LZ  Tilburg (Reeshof)

Kaart

Sporthal Bergeijkstraat

Adres:
Bergeijkstraat 18
5043 BC Tilburg (Reeshof)

Kaart

Sporthal Sibeliusstraat

Adres:
Sibeliusstraat 188
5011 JT Tilburg

Kaart

Gymzaal Fatimastraat

Adres:
Fatimastraat 24B
5021 AN Tilburg

Kaart

De Salto

Adres:
Van Maarseveenstraat 105
5042 PK Tilburg

Eén reactie

 1. Beste heer/mevrouw,

  Ik wil de lessen/lidmaatschap van Myron van Maenen (lest donderdag 18-19 uur bij Lisanne) per de eerst mogelijke datum opzeggen.

  Hierbij hoop ik u voldoende te hebben geïnformeerd.

  Vriendelijke groet,

  Lindsay van Maenen
  lgvanmaenen@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *