In het kort:

Is de creatieve, enthousiaste en mogelijk zelfs wat extraverte persoon die K&K op de kaart wil zetten in Tilburg en omstreken.

Wie ben jij:

Wij verwachten een creatieve denker, iemand die makkelijk communiceert, ook met externe partijen als dat nodig is, en die goed kan organiseren en de voortgang kan bewaken.

Als je daarbij goed kunt ontwerpen of gemakkelijk digitale media kunt bewerken is dat natuurlijk helemaal fantastisch.

Wat is er te doen:

Je bent het aanspreekpunt voor de vereniging voor alle zaken die externe of interne publiciteit vragen. Met je team vrijwilligers, die de nieuwsbrief verzorgen, berichten plaatsen op diverse sociale media of op onze website, houd je de wereld op de hoogte van alle belevenissen in onze club.

Je bent ook de vraagbaak m.b.t. campagnes (bv. ledenwerving), komt met ideeën om K&K meer op de kaart te zetten en coördineert dan die campagnes, waaronder het maken van filmpjes, het contact met de (lokale) pers of bv het maken van banners.

Wat mag je verwachten:

Kunst en Kracht is een vereniging met een rijke historie, enthousiaste vrijwilligers en een zeer belangrijke functie in de Tilburgse maatschappij: mensen gezond houden, mensen bij elkaar brengen en mensen plezier geven; oftewel een prachtige werkomgeving.

Dit betreft een vrijwilligersfunctie en kent dus geen vergoeding, behalve voor gemaakte kosten.

Naast het coördineren van een regelmatige berichtenstroom naar de media, zullen er ook piekmomenten zijn die extra aandacht vragen, zoals evenementen of campagnes. De inschatting is ca. een uur / week.

Interesse?

Neem contact op met Michelle Maas: m.maas@kunstenkrachttilburg.nl