In het kort:

Is de empathische, nauwkeurige en aansturende kracht achter het schoonhouden van de Salto, door de schoonmakers aan te sturen en te ondersteunen waar nodig.

Wie ben jij:

Wij verwachten een empathische teamleider van de schoonmaakploeg, die met hen meedenkt, en tegelijkertijd de zaakjes organiseert en controleert.

Je hebt oog voor detail, maar kan ook het overzicht bewaren en vindt het ook niet erg om een keertje bij te springen als de situatie daar om vraagt.

Wat is er te doen:

Je maakt samen met de schoonmakers een rooster voor de schoonmaak, je controleert af en toe of dit goed gebeurt en je bent de vraagbaak voor de schoonmakers indien nodig. Ook zoek je nieuwe schoonmakers om de ploeg te versterken als de noodzaak zich voordoet.

Je regelt ook de schoonmaakmiddelen (evt. budget via het bestuur), houdt een oogje op de voorraad en vult die aan indien nodig.

Tot slot administreer je de uren van de schoonmaak in het declaratiesysteem, zodat de schoonmakers tijdig worden uitbetaald.

Wat mag je verwachten:

Kunst en Kracht is een vereniging met een rijke historie, enthousiaste vrijwilligers en een zeer belangrijke functie in de Tilburgse maatschappij: mensen gezond houden, mensen bij elkaar brengen en mensen plezier geven; oftewel een prachtige werkomgeving.

Dit betreft een vrijwilligersfunctie en kent dus geen vergoeding, behalve voor gemaakte kosten.

De schoonmaak loopt als ie goed is ingeregeld, en vraagt dus alleen incidenteel wat tijd voor het contact, evt. controles, het voorraadbeheer en het invoeren van de uren. Inschatting is ca. 2 uur/maand.

Interesse?

Neem contact op met Michelle Maas: m.maas@kunstenkrachttilburg.nl