In het kort:

Is de drijvende kracht achter het werven van extra gelden voor de clubkas, enthousiasmeert en coördineert de commissie en rapporteert aan het bestuur.

Wie ben jij:

Wij verwachten een enthousiaste en open persoonlijkheid, iemand die het overzicht bewaart, over goede communicatieve vaardigheden beschikt, een verbinder is en een creatieve denker.

Wat is er te doen:

Het werven van extra inkomsten voor de vereniging is een cruciale factor bij het rond krijgen van de jaarlijkse begroting; samen met de commissie ben je verantwoordelijk voor het organiseren en beheren van:

Het opbouwen van een goede relatie met de sponsoren, het rapporteren van de inkomsten aan de penningmeester/het bestuur en het waar nodig werven van nieuwe leden voor de commissie zijn eveneens taken van de commissie.

De coördinator is de kartrekker van dit geheel, is het aanspreekpunt voor het bestuur en stimuleert de leden om steeds nieuwe sponsoren te vinden.

Wat mag je verwachten:

Kunst en Kracht is een vereniging met een rijke historie, enthousiaste vrijwilligers en een zeer belangrijke functie in de Tilburgse maatschappij: mensen gezond houden, mensen bij elkaar brengen en mensen plezier geven; oftewel een prachtige werkomgeving.

Dit betreft een vrijwilligersfunctie en kent dus geen vergoeding, behalve voor gemaakte kosten.

Deze rol vraagt toewijding, en hart voor de club. Een inschatting is een aantal uur / week.

Interesse?

Neem contact op met Michelle Maas: m.maas@kunstenkrachttilburg.nl