In het kort:

Is de contactpersoon voor alle externe partijen die gebruik willen maken van ons clubhuis, onze accommodatie ‘de Salto’. Het beheren van de verhuuragenda, het opstellen van contracten, het beheer van de sleutels en het (laten) factureren van de klanten vormen de belangrijkste ingrediënten.

Wie ben jij:

Wij verwachten iemand met hele goede communicatieve vaardigheden, een persoon met een goed luisterend oor en die nauwkeurig de verhuuradministratie kan beheren.

Wat is er te doen:

Naast externe gelden uit sponsoring is de verhuur van onze eigen accommodatie ‘de Salto’ de tweede belangrijkste extra inkomstenbron op de clubbegroting. Hoe meer huurders we vinden op tijden dat we zelf geen gebruik maken van de zalen, hoe beter.

Samen met de verenigingsmanager en de beheerder van het gebouw zorg je ervoor dat de huurders zo goed mogelijk geholpen worden: ‘de Klant is Koning’ staat hoog in ons vaandel.

Wat mag je verwachten:

Kunst en Kracht is een vereniging met een rijke historie, enthousiaste vrijwilligers en een zeer belangrijke functie in de Tilburgse maatschappij: mensen gezond houden, mensen bij elkaar brengen en mensen plezier geven; oftewel een prachtige werkomgeving.

Dit betreft een vrijwilligersfunctie en kent dus geen vergoeding, behalve voor gemaakte kosten.

De piek voor het inregelen van verhuur is aan het begin van het seizoen, dan worden er meerdere uren / week inzet gevraagd. Daarna is de werklast 1 a 2 uur / week.

Interesse?

Neem contact op met Michelle Maas: m.maas@kunstenkrachttilburg.nl