Kunst & Kracht

Ledenadministratie

Wijziging doorgeven / Uitschrijven

De opzegtermijn voor leden van recreatie-lessen is twee maanden, d.w.z. dat een lid wordt uitgeschreven per 1e van de tweede volgende maand na de maand waarin het bericht is binnengekomen. Bijvoorbeeld : als in januari het bericht van opzegging is ontvangen door de ledenadministratie dan eindigt het lidmaatschap op 1 maart etc.

Van de uitschrijving ontvangt u een bevestiging.

Leden van de wedstrijdlessen kunnen alleen per jaar opzeggen. Voor informatie hierover kun je voor de meisjes contact opnemen met Marina Haumahu (m.haumahu@kunstenkrachttilburg.nl) en voor jongens met Annet Claessen (a.claessen@kunstenkrachttilburg.nl).

U kunt ook eenvoudig via het leswijzigingsformulier een leswijziging doorgeven.

Spelregels stichting leergeld

Spelregels bij lidmaatschap onder toekenning van vergoeding door de stichting Leergeld:

  1. voorafgaand aan het invullen van het digitale inschrijfformulier heeft u van de stichting Leergeld een toekenning voor vergoeding van de contributie ontvangen.
  2. op het inschrijfformulier geeft u dit aan. De datum van ontvangst van het inschrijfformulier door de ledenadministratie is de startdatum van de betaalprocedure.
  3. binnen twee weken na de startdatum ontvangt u de factuur van de jaarcontributie van K&K.
  4. binnen vier weken na de startdatum heeft u deze factuur aan de stichting Leergeld gegeven.
  5. binnen zes weken na de startdatum is de betaling door de stichting Leergeld gedaan op de rekening van Kunst en Kracht. Is de betaling niet binnen de gestelde termijn ontvangen, dan zal de jaarcontributie (incl. inschrijfgeld) d.m.v. automatische incasso ‘s in het resterend aantal termijnen van uw rekening worden ge-ind.