In het kort:

Is de zeer nauwkeurige, strenge en ook hulpvaardige beheerder van de sleutels van het pand, ons clubgebouw de Salto.

Wie ben jij:

Wij verwachten iemand die nauwkeurig de aantallen sleutels en het bezit ervan in kaart heeft gebracht. Je bent trots als je administratie precies klopt.

Je bent ook zo flexibel dat je met de gebruikers kunt meedenken over de handigste weg om de sleuteloverdracht te regelen.

Wat is er te doen:

Het clubgebouw kent vele deuren, en bijna zoveel verschillende sleutels (De poort, voordeur, deuren zalen, bestuurskamer, werkkasten, …). Daarbij kent het gebouw vele interne en ook externe (huurders) gebruikers, die allemaal toegang moeten krijgen.

Jouw taak is het uitgeven en innemen van de sleutels, alsook het administreren van de gebruikers van het gebouw. Sleutels laten bijmaken of incidenteel een ruimte openen als iemand geen sleutel heeft kan ook voorkomen.

Wat mag je verwachten:

Kunst en Kracht is een vereniging met een rijke historie, enthousiaste vrijwilligers en een zeer belangrijke functie in de Tilburgse maatschappij: mensen gezond houden, mensen bij elkaar brengen en mensen plezier geven; oftewel een prachtige werkomgeving.

Dit betreft een vrijwilligersfunctie en kent dus geen vergoeding, behalve voor gemaakte kosten.

In eerste instantie zal de administratie enigszins op orde gebracht moeten worden, daarna is sleuteloverdracht redelijk zeldzaam, denk aan 1 keer per maand. Alleen aan het begin van het seizoen, met nieuwe huurders en nieuwe trainers, zal de vraag om sleutels groter zijn.

Interesse?

Neem contact op met Michelle Maas: m.maas@kunstenkrachttilburg.nl