"De Salto"

Sportaccommodatie ‘De Salto’ is eigendom van sportvereniging Kunst en Kracht te Tilburg en is het thuishonk van diverse recreanten en wedstrijdgroepen van de eigen vereniging. Daarnaast is de accommodatie ook in gebruik bij enkele andere verenigingen. Sportaccommodatie ‘De Salto’ bestaat uit drie ruimtes: een turnzaal, een gymzaal en een danszaal.

Turnzaal

De turnzaal beschikt over een landingskuil. Daarboven zijn wedstrijdtoestellen met vanggordels aanwezig. Verder is de zaal uitgerust met een complete set wedstrijdtoestellen, meer vanggordels en een tumblingbaan.

Gymzaal

De gymzaal is geschikt voor het beoefenen van een groot aantal zaalsporten. Ook kan er (op aanvraag) gebruik worden gemaakt van de airtumbling.

Danszaal

De danszaal heeft een oppervlak van ongeveer 9×12 meter en heeft spiegels, waardoor deze ruimte ook zeer geschikt voor het geven van oa. danscursussen.

Kosten

Alle drie de ruimtes zijn beschikbaar voor de verhuur. Voorwaarde is wel dat de zaal gebruikt gaat worden voor aan sport gerelateerde activiteiten.

De huurkosten bedragen per uur voor:

  • De danszaal –  €15,50
  • De gymzaal – €18,25
  • De turnzaal – €31,25

Vanwege de werkdruk op onze vrijwilligers m.b.t. het beheren van de sleutel van de accommodatie, is het niet meer mogelijk deze zalen incidenteel te huren. Indien u interesse heeft om 1 of meerdere zalen voor langere periode (minimaal 10x) te huren, dan kunt u via het aanvraagformulier contact opnemen met uw vraag. Huur van een zaal is mogelijk voor onderwijsinstellingen en bij het aangaan van een jaarcontract voor minimaal een dagdeel per week.

Voor het teruggeven van sleutels van onze accommodatie graag z.s.m. contact opnemen met ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl.

Graag willen wij van u weten welke zalen u wilt huren en uiteraard de tijden en datums. Vragen over het huren of de zalen kunt u via de formulier uiteraard ook stellen.