Kunst & Kracht

Verhuur

"De Salto"

Sportaccommodatie ‘De Salto’ is eigendom van sportvereniging Kunst en Kracht te Tilburg en is het thuishonk van diverse recreanten en wedstrijdgroepen van de eigen vereniging. Daarnaast is de accommodatie ook in gebruik bij enkele andere verenigingen. Sportaccommodatie ‘De Salto’ bestaat uit drie ruimtes: een turnzaal, een gymzaal en een algemene ruimte (ook wel dojo genoemd).

De turnzaal beschikt over een landingskuil. Daarboven zijn wedstrijdtoestellen met vanggordels aanwezig. Verder is de zaal uitgerust met een complete set wedstrijdtoestellen, meer vanggordels en een tumblingbaan.

De gymzaal is geschikt voor het beoefenen van een groot aantal zaalsporten. Ook kan er (op aanvraag) gebruik worden gemaakt van de airtumbling.

De algemene ruimte heeft een oppervlak van ongeveer 9×10 meter en heeft spiegels, waardoor deze ruimte ook zeer geschikt voor het geven van oa. danscursussen.

Kosten

Alle drie de ruimtes zijn beschikbaar voor de verhuur. Voorwaarde is wel dat de zaal gebruikt gaat worden voor aan sportgerelateerde activiteiten.

De huurkosten bedragen per uur voor:

  • De dojo –  €15,00
  • De gymzaal – €17,50
  • De turnzaal – €30,00

Heeft u interesse om 1 of meerdere zalen te huren? Vul dan het contactformulier in.
Voor het teruggeven van sleutels van onze accommodatie graag z.s.m. contact opnemen met ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl.

Graag willen wij van u weten welke zalen u wilt huren en uiteraard de tijden en datums. Vragen over het huren of de zalen kunt u via de formulier uiteraard ook stellen.