Kunst & Kracht

NK finales 1e divisie en kwalificatie ere-divisie Turnen Dames in Tilburg 

In het weekend van 15 en 16 juni 2019 organiseert de Landelijke Technische Commissie van de KNGU i.s.m. Sportvereniging Kunst en Kracht de finale wedstrijden Turnen Dames 1 e divisie in het T- Kwadraat in Tilburg.

De jarige vereniging heeft deze wedstrijd naar Tilburg weten te halen i.v.m. het 100-jarig bestaan, waar zij er samen met 140 vrijwilligers voor zullen zorgen dat meer dan 400 turnsters hun finales kunnen turnen. Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door steun van de gemeente Tilburg.

Op zaterdag 15 juni zullen de dames van de 1 e divisie de All Round finales turnen. De warming-up start om 8.40 uur met aansluitend de wedstrijden en om 20.00 uur weten we wie zich beste turnsters van Nederland mag noemen op alle toestellen, in hun leeftijdscategorie.

Op zondagmorgen 16 juni is er een kwalificatie wedstrijd voor de ere- divisie. Deze start om 8.40 uur met een uur groot inturnen en daarna de kwalificatiewedstrijden. Vanaf 13.00 uur kunt u getuige zijn van de verschillende rondes voor de Toestelfinales: hier komen de toestel specialisten aan bod en is er per toestel een medaille te behalen.
Kortom: genoeg te moois te zien in het T-Kwadraat dit weekend!

Locatie: Olympiaplein 382, Tilburg Sportcomplex T-Kwadraat

Entreegelden Finales:
Personen t/m 12 jaar EUR 4,–
Personen boven 12 jaar EUR 8,–

Combikaart zaterdag en zondag:
Personen t/m 12 jaar EUR 6,–
Personen boven 12 jaar EUR 12,–