Home » Turnen (Recreatie plus)

Recreatie + turnen in Tilburg

Sinds 2012 worden er bij K&K ook recreatieplus lessen gegeven. Dit zijn lessen voor kinderen die net wat meer willen dan alleen recreatief turnen.

Bij deze lessen wordt toegewerkt naar wedstrijden in divisie 6. Meedoen aan wedstrijden is niet verplicht bij deze lessen, maar het is wel van belang dat het kind het niveau aan kan.

Veelgestelde vragen

Als u geïnteresseerd bent in een recreatieplus les, dan kunt u dit aangeven bij de desbetreffende trainer waar uw kind al op de les zit. Daar wordt er door de trainer gekeken of het kind door mag stromen naar een recreatieplus.

De contributie is afhankelijk van de sportdiscipline en het aantal uur dat het lid sport. Klik hier om in het schema te zien wat elk uur kost.

Eventuele wedstrijdkosten zijn niet inbegrepen bij de standaard contributie. Indien van toepassing wordt er buiten de contributie om voor de wedstrijden betaald.

U kunt uw kind of zichzelf uitschrijven door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl . Wanneer u de volledige naam met de lesdag en lestijd vermeldt, is het voldoende.

Verder kunt u per twee maanden opzeggen. U kunt natuurlijk altijd eerder opzeggen dan twee maanden van te voren, geef hierbij wel aan dat u nog langer lid wilt zijn, maar tot een bepaalde datum.

Niks is zo fijn als prettige sportkleding tijdens het sporten. Het beste wat je aan kunt doen is een sportbroekje, een T-shirt met turnschoentjes/binnen schoenen. Wanneer uw kind gaat turnen, is een turnpakje met turnschoentjes zeker aan te raden.

Naast de kleding is een elastiekje in het haar verplicht voor kinderen met lang haar. Daarnaast zijn sieraden verboden.

Onze lessen

Groep Dag TijdLocatie
Meisjes 6> jaarVrijdag17:00 – 19:00 uurZuid Fatima
Meisjes 6> jaarMaandag18:00 – 20:00 uurWest de Salto
Meisjes 6 t/m 12 jaarDonderdag16:00 – 18:00 uurReeshof Bergelijk
Meisjes 12 jaar>Donderdag18:00 – 20:00 uurReeshof Bergelijk