Kunst en Kracht is blij met alle soorten van sponsoring. Als bedrijf kunt u al sponsor worden vanaf een bedrag van € 50,- per jaar.

Wat krijgt u als sponsor ervoor terug?
Kunst en Kracht is de grootste indoor sportvereniging van Tilburg. U sponsort een vereniging met ruim 800 leden. U bent dus zichtbaar in circa 750 huishoudens. Daarnaast zijn al deze leden en de vele vrijwilligers u dankbaar. In de tabel hieronder treft u een aantal opties waaruit u kunt kiezen.

OptieKosten per jaarWat krijgt u er voor terug?
1€ 50,- Uw logo komt regelmatig voorbij op de homepage van de website.
Tenminste eenmaal per jaar wordt u vermeld in de nieuwsbrief.
2€ 75,-Optie 1 + uw logo staat op de aparte pagina van “onze sponsoren”.
3€ 100,-Optie 2 + vermelding van een stukje tekst naast uw logo op de speciale sponsoren pagina
4€ 125,-Optie 3 + een link naar uw eigen website
5€ 250,-Optie 4 + vrij entree voor 4 door Kunst en Kracht (mede-) georganiseerde turnwedstrijden in Tilburg
6€ 500,-Optie 5 + 5 x 10% personeelskorting op een kinderfeestje in de Salto
7€ 750,-Optie 6 + keuze uit een kinderfeestje of een clinic/workshop** in de Salto t.w.v. max € 120,- (**clinic/workshop met uw personeel (max 20 personen))

Denkt u een andere vorm van sponsoring, zoals medailles, diploma’s of ander drukwerk, catering, vervoer, bloemen, sporttassen, trainingspakken, materialen/toestellen etc. neem dan gerust contact op met sponsoring@kunstenkrachttilburg.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Ook als u een groter bedrag zou willen sponsoren, gaan wij graag met u om tafel om te kijken wat wij voor u kunnen doen. Ook hiervoor kunt u mailen naar
sponsoring@kunstenkrachttilburg.nl

Sponsor worden kan door uw gegevens hieronder in te vullen. U ontvangt een mail vanuit de vereniging als bevestiging van uw deelname als sponsor. Tevens ontvangt u een factuur voor de betaling van de sponsorgelden. Uiteraard hopen wij dat wij ook het volgende jaar weer op u kunnen rekenen.
Wij zullen u opnemen in de mailing voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte bent van alle leuke ins en outs. Mocht u dat niet willen, kunt u dat onderstaand aangeven.

[gravityform id=”43″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]