Kunst & Kracht

Aanbod Volwassenen

Keep fit

Houdt u ook wel van een beetje beweging? Gezellig met andere mensen van uw leeftijd (40 – 65 jaar). Dan is de keep fit les iets voor u.

Kom gezellig langs voor een proefles! Daarnaast is het ook mogelijk om een 8 rittenkaart te kopen. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u behoefte om lichaam en geest te ontwikkelen? In een benadering die bij yoga hoort gaat u leren voelen hoe uw lichaam uw geest beïnvloedt en andersom. Bent u 18+ en wilt u yoga zelf eens ervaren? Mail dan naar m.maas@kunstenkrachttilburg.nl. K&K biedt cursussen aan in yoga bij voldoende belangstelling.

De les YOGA is voortgekomen uit project BORIS.
Het project Bewegen Op Recept In de Sport (BORIS) is een samenwerkingsproject van:

  • 6 organisaties voor zorg, welzijn en gezondheid
  • 7 organisaties voor sport en bewegen
  • Gemeente

De missie van het BORIS-project is Levenslang sporten. BORIS richt zich op de wijken Kruidenbuurt, het Zand (Tilburg-West), Huibeven en Gesworen Hoek (Reeshof).

Wat bedraagt de contributie?

De contributie is afhankelijk van het aantal uur dat het lid sport. Hier in het schema is goed te zien, wat elk uur kost.

Wanneer mag ik een proefles doen?

U mag altijd een proefles komen doen, ook wanneer er een wachtrij staat. Dan kunt u kijken of deze les iets voor u is en komt u op de wachtlijst te staan. Wil u dus een keertje mee komen doen, dan hoeft u dus geen e-mailbericht te sturen, maar mag u gewoon de les naar wens binnen komen lopen.

Wat is de opzeg termijn?

U kunt uw kind of zichzelf uitschrijven door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl . Wanneer u de volledige naam met de lesdag en lestijd vermeldt, is het voldoende.

Verder kunt u per twee maanden opzeggen. U kunt natuurlijk altijd eerder opzeggen dan twee maanden van te voren, geef hierbij wel aan dat u nog langer lid wilt zijn, maar tot een bepaalde datum.

Word lid van de gezelligste sportclub van Tilburg!

Inschrijven!

Onze lessen

Tijden en lessen

Keep Fit
Volwassenen 40> jaar | DI | 20:30 – 21:30 uur

Marion de Leeuw

Gymzaal Fatimastraat

Adres:
Fatimastraat 24B
5021 AN Tilburg