Kunst & Kracht

Dans

Dans

Sta jij de hele dag te zwieren en te zwaaien op de beat? Heerlijk dansen en springen? Dan is dansen helemaal iets voor jou. De hele les kun je lekker dansen. Elke week wordt er weer een dans op hippe muziek aangeleerd.

Er zijn lessen voor jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar en voor jongens en meisjes van 13 jaar en ouder.

Word lid van de gezelligste sportclub van Tilburg!

Inschrijven!

Wat bedraagt de contributie?

De contributie is afhankelijk van het aantal uur dat het lid sport. Hier in het schema is goed te zien, wat elk uur kost.

Wat is de opzeg termijn?

U kunt uw kind of zichzelf uitschrijven door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl . Wanneer u de volledige naam met de lesdag en lestijd vermeldt, is het voldoende.

Verder kunt u per twee maanden opzeggen. U kunt natuurlijk altijd eerder opzeggen dan twee maanden van te voren, geef hierbij wel aan dat u nog langer lid wilt zijn, maar tot een bepaalde datum.

Wanneer mag ik een proefles doen?

U mag altijd een proefles komen doen, ook wanneer er een wachtrij staat. Dan kunt u kijken of deze les iets voor u is en komt u op de wachtlijst te staan. Wil u dus een keertje mee komen doen, dan hoeft u dus geen e-mailbericht te sturen, maar mag u gewoon de les naar wens binnen komen lopen.

Welke sportkleding is het meest geschikt?

Niks is zo fijn als prettige sportkleding tijdens het sporten. Het beste wat je aan kunt doen is een sportbroekje, een T-shirt met turnschoentjes/binnen schoenen. Wanneer uw kind gaat turnen, is een turnpakje met turnschoentjes zeker aan te raden.

Naast de kleding is een elastiekje in het haar verplicht voor kinderen met lang haar. Daarnaast zijn sieraden verboden.

Onze lessen

Tijden en lessen

Dansen
Gemengd 4-7 jaar | DO | 16:30 – 17:30 uur
Gemengd 8> jaar | DO | 17:30 – 18:30 uur

Noa Bouma

Sporthal Mingersbergstraat

Adres:
Mingersbergstraat 58
5045 EN Tilburg (Reeshof)