Kunst & Kracht

Dans

Dans

Sta jij de hele dag te zwieren en te zwaaien op de beat? Heerlijk dansen en springen? Dan is dansen helemaal iets voor jou. De hele les kun je lekker dansen. Elke week wordt er weer een dans op hippe muziek aangeleerd.

Word lid van de gezelligste sportclub van Tilburg!

Inschrijven!

Wat bedraagt de contributie?

De contributie is afhankelijk van de sportdiscipline en het aantal uur dat het lid sport. Klik hier om in het schema te zien wat elk uur kost.

Wat is de opzeg termijn?

U kunt uw kind of zichzelf uitschrijven door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl . Wanneer u de volledige naam met de lesdag en lestijd vermeldt, is het voldoende.

Verder kunt u per twee maanden opzeggen. U kunt natuurlijk altijd eerder opzeggen dan twee maanden van te voren, geef hierbij wel aan dat u nog langer lid wilt zijn, maar tot een bepaalde datum.

Wanneer mag ik een proefles doen?

U mag altijd een proefles komen doen, ook wanneer er een wachtrij staat. Dan kunt u kijken of deze les iets voor u is en komt u op de wachtlijst te staan. Wil u dus een keertje mee komen doen, dan hoeft u dus geen e-mailbericht te sturen, maar mag u gewoon de les naar wens binnen komen lopen.

Welke sportkleding is het meest geschikt?

Voor dansen is kleding waarin je lekker kan bewegen aan te raden en het dragen van sportschoenen/binnenschoenen.

Naast de kleding is een elastiekje in het haar verplicht voor kinderen met lang haar. Daarnaast zijn sieraden verboden.

Onze lessen

Tijden en lessen

Dansen
Gemengd 4-7 jaar | DO | 17:30 – 18:30 uur
Gemengd 8> jaar | DO | 18:30 – 19:30 uur

Noa Bouma

SPORTHAL DE GROTE BEEMD

Adres:
Dalemdreef 21
5035 LZ  Tilburg (Reeshof)