Kunst & Kracht

FreerunXtra

De freerunXtra les is een freerunles voor kinderen van 10 t/m 14 jaar die wat eXtra aandacht nodig hebben.
Deze kinderen hebben een gedragsproblematiek, zitten op een school voor speciaal onderwijs en/of kunnen (nog) niet mee in een reguliere freerungroep. De freerunXtra groep is kleiner dan een reguliere groep en er is extra pedagogische ondersteuning vanuit K&K op deze les. Het inzetten van Stichting leergeld of de Meedoenregeling is net zoals bij alle andere lessen hier ook mogelijk. U kunt lid worden of gebruik maken van een 10-rittenkaart.

Dit project is tot stand gekomen vanuit Sportimpuls ZonMW, in samenwerking met de KNGU, NOC*NSF, gemeente Tilburg en speciaal onderwijsscholen uit Tilburg. Voor vragen kunt u contact opnemen met Michelle Maas, m.maas@kunstenkrachttilburg.nl

Wat bedraagt de contributie?

De contributie is afhankelijk van het aantal uur dat het lid sport. Hier in het schema is goed te zien, wat elk uur kost.

Wat is de opzeg termijn?

U kunt uw kind of zichzelf uitschrijven door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl . Wanneer u de volledige naam met de lesdag en lestijd vermeldt, is het voldoende.

Verder kunt u per twee maanden opzeggen. U kunt natuurlijk altijd eerder opzeggen dan twee maanden van te voren, geef hierbij wel aan dat u nog langer lid wilt zijn, maar tot een bepaalde datum.

Wanneer mag ik een proefles doen?

U mag altijd een proefles komen doen, ook wanneer er een wachtrij staat. Dan kunt u kijken of deze les iets voor u is en komt u op de wachtlijst te staan. Wil u dus een keertje mee komen doen, dan hoeft u dus geen e-mailbericht te sturen, maar mag u gewoon de les naar wens binnen komen lopen.

Welke sportkleding is het meest geschikt?

Niks is zo fijn als prettige sportkleding tijdens het sporten. Het beste wat je aan kunt doen is een sportbroekje, een T-shirt met turnschoentjes/binnen schoenen. Wanneer uw kind gaat turnen, is een turnpakje met turnschoentjes zeker aan te raden.

Naast de kleding is een elastiekje in het haar verplicht voor kinderen met lang haar. Daarnaast zijn sieraden verboden.

Word lid van de gezelligste sportclub van Tilburg!

Inschrijven!

Onze lessen

Tijden en lessen

FreerunXtra
Gemengd  10-14 jaar | DI | 17:30 – 18:30 uur

Janneke Aussems

De Salto

Adres:
Van Maarseveenstraat 105
5042 PK Tilburg