Kunst & Kracht

Recreatie plus

Sinds 2012 worden er bij K&K ook recreatieplus lessen gegeven. Dit zijn lessen voor kinderen die net wat meer willen dan alleen recreatief turnen.

Bij deze lessen wordt toegewerkt naar wedstrijden in divisie 6. Meedoen aan wedstrijden is niet verplicht bij deze lessen, maar het is wel van belang dat het kind het niveau aan kan.

Word lid van de gezelligste sportclub van Tilburg!

Inschrijven!

Wanneer mag ik deelnemen aan een Recreatieplus?

Als u geïnteresseerd bent in een recreatieplus/acro-les, dan kunt u dit aangeven bij de desbetreffende trainer waar uw kind al op de les zit. Daar wordt er door de trainer gekeken of het kind door mag stromen naar een recreatieplus.

Wat bedraagt de contributie?

De contributie is afhankelijk van het aantal uur dat het lid sport. Hier in het schema is goed te zien, wat elk uur kost.

Wat is de opzeg termijn?

U kunt uw kind of zichzelf uitschrijven door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl . Wanneer u de volledige naam met de lesdag en lestijd vermeldt, is het voldoende.

Verder kunt u per twee maanden opzeggen. U kunt natuurlijk altijd eerder opzeggen dan twee maanden van te voren, geef hierbij wel aan dat u nog langer lid wilt zijn, maar tot een bepaalde datum.

Welke sportkleding is het meest geschikt?

Niks is zo fijn als prettige sportkleding tijdens het sporten. Het beste wat je aan kunt doen is een sportbroekje, een T-shirt met turnschoentjes/binnen schoenen. Wanneer uw kind gaat turnen, is een turnpakje met turnschoentjes zeker aan te raden.

Naast de kleding is een elastiekje in het haar verplicht voor kinderen met lang haar. Daarnaast zijn sieraden verboden.

Onze lessen

Tijden en lessen

Recreatie plus
Meisjes 6 t/m 12 jaar | DO | 16:00 – 18:00 uur Wachtlijst*
Meisjes 12 jaar> | DO | 18:00 – 20:00 uur Wachtlijst*

Adriënne van Gorp
Ingrid Keusters

* U mag gewoon langsgaan voor een proefles, maar de mogelijkheid bestaat dat u bij deze les op de wachtlijst terecht komt.

Sporthal Bergeijkstraat

Adres:
Bergeijkstraat 18
5043 BC Tilburg (Reeshof)

Tijden en lessen

Recreatie plus 

Meisjes 6>  jaar | VR | 17:00 – 19:00 uur Wachtlijst*

Sjors Eekels

* U mag gewoon langsgaan voor een proefles, maar de mogelijkheid bestaat dat u bij deze les op de wachtlijst terecht komt.

Gymzaal Fatimastraat

Adres:
Fatimastraat 24B
5021 AN Tilburg

Tijden en lessen

Meisjes 6> jaar | MA | 17:45 – 19:45 uur

Caro Andriessen

De Salto

Adres:
Van Maarseveenstraat 105
5042 PK Tilburg