Kunst & Kracht

(Mini-)Trampolinespringen

Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar is er een trampoline les. Bij deze les wordt gesprongen op mini-trampolines en zo af en toe op de airtumbling. Ook wordt er gebruik gemaakt van de turnzaal van K&K, waar een valkuil vol schuimblokken, een grote trampoline en een dubbele minitrampoline te vinden zijn.

Word lid van de gezelligste sportclub van Tilburg!

Inschrijven!
naamloos (103 van 169)

Wat bedraagt de contributie?

De contributie is afhankelijk van het aantal uur dat het lid sport. Hier in het schema is goed te zien, wat elk uur kost.

Wat is de opzeg termijn?

U kunt uw kind of zichzelf uitschrijven door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl . Wanneer u de volledige naam met de lesdag en lestijd vermeldt, is het voldoende.

Verder kunt u per twee maanden opzeggen. U kunt natuurlijk altijd eerder opzeggen dan twee maanden van te voren, geef hierbij wel aan dat u nog langer lid wilt zijn, maar tot een bepaalde datum.

Wanneer mag ik een proefles doen?

U mag altijd een proefles komen doen, ook wanneer er een wachtrij staat. Dan kunt u kijken of deze les iets voor u is en komt u op de wachtlijst te staan. Wil u dus een keertje mee komen doen, dan hoeft u dus geen e-mailbericht te sturen, maar mag u gewoon de les naar wens binnen komen lopen.

Welke sportkleding is het meest geschikt?

Niks is zo fijn als prettige sportkleding tijdens het sporten. Het beste wat je aan kunt doen is een sportbroekje, een T-shirt met turnschoentjes/binnen schoenen. Wanneer uw kind gaat turnen, is een turnpakje met turnschoentjes zeker aan te raden.

Naast de kleding is een elastiekje in het haar verplicht voor kinderen met lang haar. Daarnaast zijn sieraden verboden.

Onze lessen

Tijden en lessen

Trampolinespringen
Gemengd 6-9 jaar | WO | 17:00 – 18:00 uur Tijdelijk geen proeflessen*
Gemengd 10-13 jaar | WO | 18:00 – 19:00 uur Tijdelijk geen proeflessen*
Gemengd 14> jaar | WO | 19:00 – 20:30 uur

Dirk Doorakkers

*In de weken van 13-11-2017 t/m 01-12-2017 & 15-01-2017 t/m 1-02-2017 is het niet mogelijk om bij deze lessen een proefles te volgen. Dit in verband met de Try Out Sports weken waar deze lessen aan mee doen. Daarna bent u van harte welkom om een proefles te komen volgen!

De Salto

Adres:
Van Maarseveenstraat 105
5042 PK Tilburg