Home » Turnen (Wedstrijdgroepen)

De Wedstrijdgroepen in Tilburg

We hebben als Kunst en Kracht wedstrijd turnen voor dames. Er wordt geturnd in de divisies 1 tot en met 5. De wedstrijdgroepen hebben daarvoor 2 keer per jaar speciale ‘scoutdagen’.

Turn je nu op recreatieniveau en zou je een kijkje willen nemen bij de wedstrijdgroep? Vraag aan je train(st)er of de wedstrijdgroep iets voor jou zou kunnen zijn.

Meer weten? Dan kunt u mailen met een van onze hoofdtrainsters Bowie Vermeer via: bowiekenk@gmail.com

De wedstrijdgroepen trainen allemaal op locatie de Salto en de trainingstijden van de wedstrijdgroepen zijn:

jongtalenten (5 tm 8 jaar) dinsdag en donderdag van 15.30-17.30

Divisie 4 en 5 zondag van 10.00 – 13.00

Divisie 4 dinsdag van 17.15 -20.15

divisie 1,2, 3   maandag en woensdag van 17.30 – 20.30 en  zaterdag van 9.00 – 13.00

Veelgestelde vragen

De contributie is afhankelijk van de sportdiscipline en het aantal uur dat het lid sport. Klik hier om in het schema te zien wat elk uur kost.

Eventuele wedstrijdkosten zijn niet inbegrepen bij de standaard contributie. Indien van toepassing wordt er buiten de contributie om voor de wedstrijden betaald.

U kunt uw kind of zichzelf uitschrijven door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl . Wanneer u de volledige naam met de lesdag en lestijd vermeldt, is het voldoende.

Verder kunt u per twee maanden opzeggen. U kunt natuurlijk altijd eerder opzeggen dan twee maanden van te voren, geef hierbij wel aan dat u nog langer lid wilt zijn, maar tot een bepaalde datum.

U mag altijd een proefles komen doen, ook wanneer er een wachtrij staat. Dan kunt u kijken of deze les iets voor u is en komt u op de wachtlijst te staan. Wil u dus een keertje mee komen doen, dan hoeft u dus geen e-mailbericht te sturen, maar mag u gewoon de les naar wens binnen komen lopen.

Niks is zo fijn als prettige sportkleding tijdens het sporten. Het beste wat je aan kunt doen is een sportbroekje, een T-shirt met turnschoentjes/binnen schoenen. Wanneer uw kind gaat turnen, is een turnpakje met turnschoentjes zeker aan te raden.

Naast de kleding is een elastiekje in het haar verplicht voor kinderen met lang haar. Daarnaast zijn sieraden verboden.